maandag 27 september 2010

Laatste dagen


Zondag is Iet naar Brownsberg geweest om daar door het regenwoud te wandelen naar een waterval. En die was heerlijk verfrissend. Ik heb ’s middags  de doos ingepakt om naar Nedrland te sturen. Ik wilde het aanvankelijk in de kist versturen waarin ik alle spullen naar Paramaribo had verstuurt. Maar dat kan zomaar niet. Hoewel de kist uit Nederland is gekomen mag hij niet terug omdat het hout niet goed is !! S’Avonds hebben we een afscheidsetentje gehad met Marcel en Lalita In de Waag, een wat chiquer restaurant. Schokkend was er achter te komen dat de waag hier is gebouwd met het doel om niet alleen producten te wegen maar ook de slaven die werden verhandeld. Marcel was naar Trinidad geweest om zijn TAS te promoten en om artistieke uitwisseling te beplijten. We hebben heerlijk gegeten in de Waag en wij kregen van Marcel  als cadeautjede traditionele Marronkleding.
Maandag hebben we nog laatste boodschappen gedaan, we hebben inmiddels min of meer een vaste taxichauffeur, dus dat schiet allemaal lekker op. Vanavond om zeven uur worden de opnamen uitgezonden die het jeugdjournaal van ons heeft gemaakt. We zij benieuwd. Daarna zijn we uitgenodigd door Soeki om naar de Indonesische markt te komen, waar ook optredens zullen plaatsvinden. Morgen vliegen we dan terug.

1 opmerking:

  1. Lieve Pieter en Iet,

    Ik heb de uitzending "10 minuten journaal"opgenomen opgenomen,wat een enige reacties van de kinderen en er zaten hele mooie tegeltjes bij.Heel leuk programma.

    groetjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen